Shadows Over Loathing "The Prince of Tides" -saavutusopas (2024)

Shadows Over Loathing "The Prince of Tides" -saavutusopas (1)

  • Otsikko: Shadows Over Inho
  • Release Date: Marraskuussa 11, 2022
  • Kehittäjä: Epäsymmetrinen
  • Kustantaja: Epäsymmetrinen

Tämä opas sisältää oikean sarjan toimia, joita tarvitaan "Prince of Tides" -saavutuksen saavuttamiseksi.

esittely

Tämä saavutus… vihaanko tätä saavutusta niin paljon; minä täysin inhoaase.

Tätä saavutusta on hirvittävän vaikea saavuttaa, ei vain siksi, että on niin monia erilaisia ​​valintoja tehtävänä, vaan myös siksi, että yksittäinen dialogivirhe Tehty missä tahansa tehtävän osassa voi pilata mahdollisuutesi saavuttaa tämä saavutus koko juoksulle(eli sinun TÄYTYY käynnistää koko peli uudelleen alusta, jos epäonnistut)!

Viimeinen "palkinnot" tehtävästä saadut ovat myös naurettavan säälittäviä (vähintään sanoen), mutta rehellisesti sanottuna kaikki millä todella on väliä, on vain saavutus. Toivottavasti tämän oppaan avulla sinun pitäisi pystyä saavuttamaan Prince of Tides -saavutus riippumatta siitä, kumman puolen valitset auttavan.

Edellytetään:

  • 6 Moxie (kyllä, mukana on tilastotesti)

Erot lopullisissa palkinnoissa

tl:dr; Tämän tehtävälinjan vaikean luonteen vuoksi tämä opas saa sinut neuvottelemaan Adam Tracyn kanssa, koska hänen on helpompi suorittaa onnistuneesti.

Ainoa merkittävä ero tässä tehtävälinjassa on valita, kenen henkilö neuvottelee oikeudesta kalastaa Largemouth Bass & Sonsissa. Voit joko puhua Guy Chapmanille vasemmalla puolella (jolla on poika) tai Adam Tracylle oikealla puolella (se, jolla on tytär).

Molemmilla puolilla on tarjolla 300 lihaa ja onki (ja jopa bonuspaketti Cola Wars -savukkeita), mutta vavat eroavat hieman toisistaan.

  • Täydellistä neuvotella kanssa Guy Chapman (esim. palauta poikansa, älä palauta tyttöä (ellet vakuuta Chapmanille, että tytön pelastaminen on myös ok) ) palkitsee sinut Chapmanin tuplaaja (Muscle + 3 Physical ranged ase).
  • Täydellistä neuvotella kanssa Adam Tracy (esim. palauttaa tyttärensä, pojalla ei oikeastaan ​​ole väliä) palkitsee sinut Tracyn mahdoton sauva (Moxie + 3 fyysistä kantamaa-ase).

Kalastusoikeutesi (tai sen puutteen) löytäminen

Sinun tarvitsee vain napata legendaarinen Largestmouth Luke (kala? myytti legenda) Largemouth Bass & Sonsissa. Tarpeeksi yksinkertainen. Ei kuitenkaan niin helppo osa on kalastusoikeuden ansaitseminen paikan päällä. Ennen kuin aloitat neuvottelemaan sopimuksesi ehdoista (eli aloitat tehtävän), hahmosi täytyy havaita kyvyttömyys kalastaa.

Kun saavut Largemouth Bass & Sonsiin, sinun on yritettävä kalastaa mitä tahansa lähellä Chapmanin rakennusta vasemmalla alla olevassa näyttelyssä:

Kalastusyritys johtaa läheisten vartijoiden vastustukseen. Valinnastasi riippumatta et saa kalastaa ilman lupaa. Vasemman talon oikeanpuoleisen oven avaaminen kirotulla avaimella johtaa myös epäonnistumiseen ennen ehtojen hyväksymistä.

Nyt kun hahmosi tietää, ettei hän pysty kalastamaan ilman lupaa, on aika neuvotella oikeudesta kalastaa Largemouth Bass & Sonsissa.

Ehtojen neuvotteleminen OIKEIN (Ichthyophilin taide)

Nyt tulee koko tehtävän vaikein osa: tehtävän hyväksyminen. On tärkeää huomata, että hahmosi kalastusoikeus on EI TAKUU normaaleissa olosuhteissa. Sinun TÄYTYY tehdä kaikkesi saadaksesi oikeuden kalastaa Largemouth Bass & Sonsissa. Jos vuoropuhelun valintoja ei navigoida oikein (eli neuvotella), kalastusalue muuttuu pysyvästi lukittu seuraavaan lenkkiin asti.

Tämä opas noudattaa Adam Tracy -reitti (palauta tyttö) koska se on helpoin neuvotella ja suorittaa onnistuneesti.

Neuvottelut Adam Tracyn kanssa:

Kävele aina oikealle ja astu oikeanpuoleisimpaan rakennukseen Largemouth Bass & Sonsissa.

Varmista, että Moxie-tilasi on tällä hetkellä 6 tilastotarkistusta varten. Keskustele Adam Tracyn kanssa ja valitse seuraavat vaihtoehdot:

  1. [1] Minulla on kysymys tyttärestäsi.
  2. [1] Kuulostaa siltä, ​​että hän olisi paennut kotoa.
  3. [1] Occams Gator?
  4. [1] Jatka kuuntelemista
  5. [1] Luuletko, että Occams Gator söi Cathyn?
  6. [4] Peritäänkö löytäjäpalkkio?
  7. [1] Entä kalastusoikeuksien heittäminen? (6 Moxie)
  8. [2] Sopimus.

Jos se on tehty oikein, sinun pitäisi nähdä seuraava:

Kun sopimus on tehty, on aika löytää Tom ja Cathy.

Tomin ja Cathyn löytäminen

Sinun täytyy jotenkin löytää hylätty kuorma-auto, jota lapset pakenivat suosta. Voit joko löytää sen satunnaisesti kartalta vaeltaessasi tai etsiä Treehousea. Puumaja on helpompi löytää (omien pelien kautta) ja lyhyen tilastotestin jälkeen (7 Lihas) kiivetäksesi ylös puuhun, voit käyttää vasemmalla olevaa kaukoputkea löytääksesi kuorma-auton tasaisesti. Kun löydät kuorma-auton, ryöstele se ja mene bussipysäkille löytääksesi kaksi tulevaa bussia odottamassa penkillä.

Yleinen polku:

Occams Gator

Tämä osa on melko suoraviivainen, pidä vain lapsia tarpeeksi kauan, jotta Occams Gator saapuu viemään heidät kotiin. Tässä ovat dialogivaihtoehdot:

  1. [1] Odota. Oletko Tom Chapman ja Cathy Tracy?
  2. [2] Työskentelen bassokalastaja-isäsi palveluksessa.
  3. [2] Minun täytyy viedä sinut takaisin vanhempiesi luo.
  4. [2] Valitettavasti minut palkattiin tuomaan sinut kotiin.
  5. Valitse mikä tahansa vaihtoehto 10 moxie stat -testin lisäksi, kunhan Occam's Gator tulee
  6. [1] Occams Gator? Onko se oikea mies?
  7. Onko vaihtoehtoja, kunnes "Haluatko heidän olevan onnellisia?"
  8. [3] Haluatko ottaa ne takaisin? Ole vieraani.
  9. [3] Mene eteenpäin, ota ne. Oletan, että saan palkkaa kummallakin tavalla.

Kun helpoin on poissa tieltä, on aika lunastaa palkintomme!

Palkinnon lunastaminen

Palaa takaisin Largemouth Bass & Sonsiin ja puhu Adam Tracyn kanssa oikeassa talossa vielä kerran. Heti kun puhut hänelle, hänen pitäisi antaa sinulle sekä onki, liha että mikä tärkeintä, avain Chapmanin talon oikeanpuoleisimpaan oveen:

Voit valita 1. vaihtoehdon lunastaaksesi myös bonuspalkintosi (askin Cola Wars -savukkeita). Suuntaa takaisin ulos ja mene aina vasemmalle päästäksesi Chapmanin taloon. Vaikka Guy Chapman itse vastustaa sinua aluksi, jatka työntämistä ja avaa oikea ovi:

Ulkona aidan toisella puolella on aika tehdä se, mitä sinun olisi pitänyt pystyä ennen tätä koko sotkua: kalaa.

Kala, myytti, legenda

Kalastuksen kyseisessä paikassa pitäisi käynnistää vuoropuhelu legendaarisen Luken itsensä kanssa. Onneksi valinnoilla ei ole tässä vaiheessa väliä (tai ainakaan välilyöntinäppäimen/E roskapostilla ei ole). Pitkän puheensa lopussa hän palkitsee sinut käyntikorttillaan: kotilokuorella.

Tämän kotilokuoren hankkimisen pitäisi vihdoin palkita sinut Vuorovesien prinssi saavutus.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten Shadows Over Inho opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut paras riisin kanssa. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Shadows Over Loathing "The Prince of Tides" -saavutusopas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5659

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.